TERMENI ȘI CONDIȚII LEGALE

Site-ul http://www.formetorturi.ro, este proprietatea BUTOI P. MARIUS PERSOANA FIZICA AUTORIZATĂ,  Str. Comuna din Paris, nr. 40,  Loc. Brăila, Jud. Brăila, Cod poștal 810159.  ( Atenție la această adresă nu se fac livrari , adresa reprezintă sediu social) . Nr. Reg. Com. F09/ 706/28.07.2009 ,  CUI: 25821052. Telefon: 0736582669 / 0745434524, numit în continuare www.formetorturi.ro

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul www.formetorturi.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos, precum și a condițiilor de confidențialitate. Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parcurgeți toate secțiunile următoare. www.formetorturi.ro își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită Termeni și condiții. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu termenii și condițiile de utilizare trebuie să înceteze imediat folosirea serviciilor http://www.formetorturi.ro. Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al www.formetorturi.ro. www.formetorturi.ro  se obligă să nu facă public sau să vândă datele ce conțin informații referitoare la datele personale ale utilizatorilor  săi.  www.formetorturi.ro recomandă ca datele folosite pe acest site să nu fie divulgate unor terțe persoane și nu își asumă responsabilitatea în cazul în care acestea sunt preluate de către persoane străine, sunt folosite din vina clientului de către alte persoane.  Marca proprie www.formetorturi.ro poate fi folosită în scop comercial sau public doar de către www.formetorturi.ro .


Drepturile de Autor

Întregul conținut al website-ului: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, programe, logo-uri și alte date, numite generic „conținut”, sunt și rămân proprietatea www.formetorturi.ro și a furnizorilor săi și intră sub incidența Legii pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Este interzisă copierea, stocarea, modificarea ori transferarea,  folosirea în uz public sau comercializarea cu orice titlu, în parte ori întreg site-l și/sau conținutul acestuia. În cazul în care identificați orice acțiune din cele menționate ne puteți contacta la formetorturi@gmail.com . www.formetorturi.ro nu poate fi considerat responsabil pentru niciun prejudiciu suferit de client prin încălcarea termenilor și condițiilor enumerate sau a legislației în vigoare cu privire la protecția drepturilor de autor.

 Prețuri și plata Produselor

Produsele comercializate prin intermediul http://www.formetorturi.ro sunt noi, în ambalajul original și în momentul livrarii sunt însoțite de factura fiscală, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil.

Prețurile prezentate sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA (24%) , nu includ cheltuielile de livrare, cu excepția cazului în care este menționat pe website. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări www.formetorturi.ro în momentul confirmării comenzii.

Pe parcursul funcționării sale, http://www.formetorturi.ro va organiza derularea unor oferte speciale promoționale, pentru care va pune la dispoziția clienților condițiile promoțiilor, mecanismul promoției și perioada ei de desfășurare. www.formetorturi.ro poate să modifice sau să întrerupă fără înștiințare prealabilă derularea oricărei oferte speciale pe www.formetorturi.ro. www.formetorturi.ro își rezervă dreptul ca în cazul în care există suspiciuni că unul dintre clienți a încercat să utilizeze în mod incorect sau abuziv beneficiiile ofertei respective să restricționeze accesul la oferta specială.


Plata produselor comandate de pe site-ul http://www.formetorturi.ro conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua în avans (prin ordin bancar) sau la livrarea produselor. Plata prin ordin de plată trebuie însoțită de dovada plății, aceasta trebuie să fie trimisă către www.formetorturi.ro la adresa formetorturi@gmail.com , sau  daniela@formetorturi.ro , livrarea produselor se va face după intrarea banilor în contul www.formetorturi.ro.


Plata produselor se poate face în trei moduri:

1. Ramburs, adică plata la livrare, în momentul primirii produsului. Această modalitate de plată presupune achitarea contravalorii facturii fiscale la primirea coletului și este valabilă doar pentru România.

2. Plata la predarea personală în localitatea Iași.

3. Plata prin transfer bancar în contul www.formetorturi.ro : RO38INGB0000999904417219 ING Bank.  
Livrarea va fi efectuată numai după confirmarea primirii banilor în contul www.formetorturi.ro .

Livrarea Produselor:

www.formetorturi.ro are la vânzare produse care sunt în stoc sau produse care pot fi disponibile la comandă.  În cazul în care produsul nostru nu este disponibil pe site, ne puteti transmite o notificare prin intermediul email-lui formetorturi@gmail.com.  Noi vă vom ajuta pentru a putea efectua comanda online și vă înștiințăm în cel mult 48h lucratoare în cat timp acesta va putea fi livrat către dv-stră.

Livrarea produselor se face în țară cât și internațional. www.formetorturi.ro poate contacta clienții pentru confirmarea comenzilor înainte de livrarea acestora.

Livrarea  în țară se va face prin intermediul Poștei Române, oricărui curier ce va avea soluția optimă și cu un preț avantajos pentru client. Pentru comenzile în străinătate vom alege calea prin care acestea vor ajunge la destinație în siguranță și care va avea un cost cât mai redus.

Procesarea comenzilor poate dura până la 2-4 zile pentru produsele pe stoc și până la 21 de zile lucrătoare pentru cele care nu sunt pe stoc.

Pentru mai multe detalii privind transportul vă rugăm să ne contactați:
Tel:
0736582669
E-mail:
daniela@formetorturi.ro sau formetorturi@gmail.com .

Livrarea comenzilor se face în termen de 2-4 zile pentru România și până la cel mult 10 zile pentru adresele din străinătate.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată și la intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va veni încă o dată , doar dupa ce reușește să discute. În cazul în care comanda nu poate fi livrată, clientul va suporta costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor ce au fost comandate.

În momentul în care clientul face recepția produselor acesta își dă acceptul că produsele au ajuns în stare bună, iar dovada  o constituie semnătura clientului pe documentele fiscale legale ce însoțesc comanda.  În momentul livrării vă rugăm să verificați și să vă asigurați că produsul este ambalat, integru și este însoțit de factura fiscală. Orice reclamație ce va surveni ulterior va ieși din aria de responsabilitate a www.formetorturi.ro.  Contractul de vânzare  - cumpărare conform cu legislația română în vigoare este constituit de factura fiscală. În momentul semnării de primire a coletului, cumpărătorul își exprimă acordul cu privire la faptul că a primit produsul sau produsele și acestea sunt conforme cu nevoile și comanda acestuia.

www.formetorturi.ro poate întârzia livrarea produselor sau o poate anula din  motive independente de acesta (cauze naturale, război, revolte, acțiuni ale statului român). Valoarea daunelor se reduce la contravaluarea sumei încasate în urma efectuării comenzii către client.


Returnarea Produselor

www.formetorturi.ro comercializează produse de calitate, însă în cazul în care uneori ați putea fi nevoit să returnați un produs, acesta trebuie să fie însoțit de factura de primire.  Clientul are la dispoziție 10 zile lucrătoare pentru a-și exercita dreptul de retragere fără a oferi un motiv și fără a plăti vreo penalitate, cu excepția taxelor de transport, în conformitate cu Legea nr.51/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, acest lucru trebuie anunțat la adresa formetorturi@gmail.com  sau la numărul de telefon: 0736582669. Returnarea comenzii se va face  în aceeași perioadă de 10 zile , numai dacă aceasta este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul sau accesoriile aferente (Produsul trebuie returnat în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original). Returul se va realiza prin același tip de curierat, costurile de transport sunt suportate de către cumparator și vor fi scăzute din valoarea ce trebuie returnată. În cazul returnării unei comenzi ce a beneficiat de o anumită promoție, returul ei nu va mai beneficia de promoție (ex. Comenzile ce beneficiază de transport gratuit, la returnarea lor cumpărătorul va suporta și plata primului transport).

Comanda returnată  se va efectua în urma unei convorbiri telefonice când vă vom comunica și adresa de expediție. Dorim prin acest lucru  să venim în ajutorul clienților și să putem să rezolvăm cât mai rapid orice neplăcere cauzată de cumpărăturile  efectuate pe site-ul nostru.

În cazul în care comenzile au fost ridicate de la sediul Www.formetorturi.ro  sau au fost transportate direct de www.formetorturi.ro către clienți acestea nu pot fi considerate comenzi realizate prin comerț la distanță și nu intră în categoria acestor produse, deoarece acestea pot fi verificate, vizualizate și se dă acceptul pe loc asupra comenzii. Drept urmare, aceste comenzi nu se pot returna.

Produsele  ce fac parte dintr-o comanda speciala nu pot fi returnate!


Funcționalitate

Website-ul firmei www.formetorturi.ro, http://www.formetorturi.ro,  nu este găzduit de aceasta, www.formetorturi.ro nu poate fi făcută responsabilă datorită unor eventuale erori apărute, indiferent de motivul apariției acestora (actualizări produse, actualizări site sau actualizare program).

Dispoziții finale

Termenii și Condițiile prezentate aici  vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația din Romania. Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe www.formetorturi.ro și care nu este prezentată în niciun articol din acest document se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în  scris a problemelor de către utilizator sau client.  Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiul va fi soluționat în instanță.

 

 

Politici de confidențialitate

 

PFA BUTOI P. MARIUS . este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 32418/ 2014 .

SEDIUL SOCIAL

BUTOI P. MARIUS PERSOANA FIZICA AUTORIZATA,  Str. Comuna din Paris, nr. 40,  Loc. Braila, Jud. Braila, Cod postal 810159.  ( Atentie la aceasta adresa nu se fac livrari , adresa reprezinta sediu social) .
F09/ 706/28.07.2009   CUI: 25821052
Telefon: 0736582669 / 0745 434524  

Informatii privind protectia datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, societatea noastra BUTOI P. MARIUS PFA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Societatea noastra poate detine despre dumneavoastra informatii, pe care ni le-ati oferit (de exemplu: printr-un cupon de comanda, printr-un formular de inregistrare, telefonic etc). Aceste informatii pot include, printre altele, numele si prenumele, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail.

Ne angajam sa folosim datele cu caracter personal furnizate de catre utilizatorii site-ului numai in scopul stabilirii contactului cu clientii nostri, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Societatea va retine datele cu caracter personal si le va folosi in scopul informarii clientilor privind evolutia si starea comenzilor, precum si privind ofertele si promotiile proprii sau ale partenerilor sai contractuali, prin e-mail sau posta si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje. Datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra nu vor fi folosite in alte scopuri si nici vandute.

Informatiile inregistrate sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata sau partenerii contractuali ai societatii noastre.

Utilizatorul este obligat sa furnizeze datele solicitate in formularul de inscriere si formularul de comanda si isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea acestora. Refuzul de a furniza datele va limiteaza accesul la unele dintre functiile site-ului si la serviciile de comert electronic oferite de BUTOI P. MARIUS PFA prin magazinul www.formetorturi.ro

Nu promovam SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date alegand oricare din urmatoarele variante: transmiterea unui email catre adresa daniela@formetorturi.ro sau expedierea unei solicitari scrise, semnate si datate la sediul din Braila, Str. Comuna din Paris Nr. 40 .    

Pentru informatii, ne puteti contacta la adresa daniela@formetorturi.ro.  

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa din Braila, Str. Comuna din Paris Nr. 40 sau ne puteti transmite un email catre adresa daniela@formetorturi.ro .

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Ne obligam sa aplicam masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Securitatea datelor personale

Aceste masuri asigura, potrivit stadiului tehnicii utilizate in procesul de prelucrare si de costuri, un nivel de securitate adecvat in ceea ce priveste riscurile pe care le reprezinta prelucrarea, precum si in ceea ce priveste natura datelor care trebuie protejate. Cerintele de securitate sunt elaborate de autoritatea de supraveghere si vor fi actualizate periodic, corespunzator progresului tehnic si experientei acumulate. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

BUTOI P. MARIUS PFA nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea, nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

 

Scopurile colectarii datelor personale


Scopurile tipice pentru care sunt folosite datele dumneavoastra sunt urmatoarele: 

 

1) Raspunsul la cererile dumneavoastra

            Atunci cand ne puneti o intrebare sau formulati o cerere, vom folosi datele pe care ni le furnizati pentru a raspunde intrebarii/cererii dumneavoastra. In unele cazuri, ar putea fi necesar sa impartasim datele dumneavoastra altor procesatori de date ai unor terte parti, tocmai pentru a ne asigura ca veti primi raspunsul la cererea/intrebarea dumneavoastra cu promptitudine si in mod corect si numai in acest scop. 

 

2) Marketing direct viitor

                  Atunci cand alegeti in mod explicit sa primiti materiale publicitare/promotionale, va vom trimite din timp in timp informatii, care consideram ca pot fi de interes pentru dumneavoastra. Spre exemplu, la inregistrarea in cont vi se cere acordul asupra utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de BUTOI P. MARIUS PFA si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dumneavoastra precum si newslettere cu informatii utile. Oricand, insa, va puteti retrage (cu “dezabonare”) dintr-un asemenea contract viitor. O asemenea retragere/dezabonare va conduce la incetarea oricarei asemenea trimiteri catre dumneavoastra.

Folosirea acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții.


Orar

Luni - Vineri 09.00-17.00

Sâmb - Dum ÎnchisTelefon:0736582669

Contactati-ne

Visitors Counter

: 02579

: 43259