Newsletter

 

Politici de confidențialitate

 

PFA BUTOI P. MARIUS . este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 32418/ 2014 .

SEDIUL SOCIAL

BUTOI P. MARIUS PERSOANA FIZICA AUTORIZATA,  Str. Comuna din Paris, nr. 40,  Loc. Braila, Jud. Braila, Cod postal 810159.  ( Atentie la aceasta adresa nu se fac livrari , adresa reprezinta sediu social) .
F09/ 706/28.07.2009   CUI: 25821052
Telefon: 0736582669 / 0745 434524  

Informatii privind protectia datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, societatea noastra BUTOI P. MARIUS PFA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Societatea noastra poate detine despre dumneavoastra informatii, pe care ni le-ati oferit (de exemplu: printr-un cupon de comanda, printr-un formular de inregistrare, telefonic etc). Aceste informatii pot include, printre altele, numele si prenumele, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail.

Ne angajam sa folosim datele cu caracter personal furnizate de catre utilizatorii site-ului numai in scopul stabilirii contactului cu clientii nostri, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Societatea va retine datele cu caracter personal si le va folosi in scopul informarii clientilor privind evolutia si starea comenzilor, precum si privind ofertele si promotiile proprii sau ale partenerilor sai contractuali, prin e-mail sau posta si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje. Datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra nu vor fi folosite in alte scopuri si nici vandute.

Informatiile inregistrate sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata sau partenerii contractuali ai societatii noastre.

Utilizatorul este obligat sa furnizeze datele solicitate in formularul de inscriere si formularul de comanda si isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea acestora. Refuzul de a furniza datele va limiteaza accesul la unele dintre functiile site-ului si la serviciile de comert electronic oferite de BUTOI P. MARIUS PFA prin magazinul www.formetorturi.ro

Nu promovam SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date alegand oricare din urmatoarele variante: transmiterea unui email catre adresa daniela@formetorturi.ro sau expedierea unei solicitari scrise, semnate si datate la sediul din Braila, Str. Comuna din Paris Nr. 40 .    

Pentru informatii, ne puteti contacta la adresa daniela@formetorturi.ro.  

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa din Braila, Str. Comuna din Paris Nr. 40 sau ne puteti transmite un email catre adresa daniela@formetorturi.ro .

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Ne obligam sa aplicam masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Securitatea datelor personale

Aceste masuri asigura, potrivit stadiului tehnicii utilizate in procesul de prelucrare si de costuri, un nivel de securitate adecvat in ceea ce priveste riscurile pe care le reprezinta prelucrarea, precum si in ceea ce priveste natura datelor care trebuie protejate. Cerintele de securitate sunt elaborate de autoritatea de supraveghere si vor fi actualizate periodic, corespunzator progresului tehnic si experientei acumulate. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

BUTOI P. MARIUS PFA nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea, nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

 

Scopurile colectarii datelor personale


Scopurile tipice pentru care sunt folosite datele dumneavoastra sunt urmatoarele: 

 

1) Raspunsul la cererile dumneavoastra

            Atunci cand ne puneti o intrebare sau formulati o cerere, vom folosi datele pe care ni le furnizati pentru a raspunde intrebarii/cererii dumneavoastra. In unele cazuri, ar putea fi necesar sa impartasim datele dumneavoastra altor procesatori de date ai unor terte parti, tocmai pentru a ne asigura ca veti primi raspunsul la cererea/intrebarea dumneavoastra cu promptitudine si in mod corect si numai in acest scop. 

 

2) Marketing direct viitor

                  Atunci cand alegeti in mod explicit sa primiti materiale publicitare/promotionale, va vom trimite din timp in timp informatii, care consideram ca pot fi de interes pentru dumneavoastra. Spre exemplu, la inregistrarea in cont vi se cere acordul asupra utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de BUTOI P. MARIUS PFA si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dumneavoastra precum si newslettere cu informatii utile. Oricand, insa, va puteti retrage (cu “dezabonare”) dintr-un asemenea contract viitor. O asemenea retragere/dezabonare va conduce la incetarea oricarei asemenea trimiteri catre dumneavoastra.


Orar

Luni - Vineri 07.00-21.00

Samb - Dum 09.00-18.00



Telefon:0736582669

Contactati-ne

Visitors Counter

: 06037

: 46728