Termeni livrare si plată

Livrarea produselor se face cu Poșta Română (3-4 zile lucrătoare), Prioripost (1-2 zile lucrătoare) sau FAN Courier (1-2 zile lucrătoare).

Comenzile se livrează în modul următor:

  • Fan Curier: Comenzile înregistrate de luni până vineri, până în ora 20:00, vor fi livrate în termen de 24 de ore de la predarea coletului către curier (în zilele lucrătoare)
  • Poșta Romana: Comenzile înregistrate de luni până vineri, până în ora 20:00, vor fi livrate în termen de 3-4 zile lucrătoare de la predarea coletului către Poșta Română
  • Poșta Romana - Prioripost: Comenzile înregistrate de luni până vineri, până în ora 20:00, vor fi livrate în termen de 1-2 zile lucrătoare de la predarea coletului către Poșta Română

Dupa livrarea comenzii veți primi notificare pe e-mail (Pentru evitarea intrării e-mail-urilor în Spam/ Bulk, vă rog salvați formetorturi@gmail.com în lista voastră de contacte.).Plata:

1. Sistem RAMBURS:

  • Taxa transport/ colet (Poșta Română) = 13.5 Lei


2. În CONT


După verificarea comenzii Dvs., veți primi un e-mail cu numărul de cont. Comanda Dvs. va fi expediată doar după ce veți efectua plata!!!


a)    BRD Group Societe Generale – persoane fizice

•    Taxa transport/ colet (Poșta Romana) = 5 Lei


b)    ING Bank – persoane juridice
•    Taxa transport/ colet (Poșta Romana) = 10 Lei

 

3. Prioripost – Livrarea comenzii la domiciliu:

  Taxa transport/ colet = 18-21 Lei (în funcție de greutatea coletului și valoarea rambursului)

 

4. FAN Courier:

  Taxa transport este suportată integral de către client (18.60 Lei – în funcție de greutatea coletului și valoarea rambursului; se percepe taxă suplimentară pentru localitățile care nu se află în zona 0)!!!

Costul livrării afișat în ultimul pas al comenzii NU este final. Acesta poate fi influențat de greutatea și volumul coletului precum și de adresa de destinație a clientului.

LOCATII FAN CURIER

 Condiții Retur Comenzi

Clientul are la dispoziție 10 zile lucrătoare pentru a-și exercita dreptul de retragere fără a oferi un motiv și fără a plati vreo penalitate, cu excepția taxelor de transport, în conformitate cu Legea nr.51/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă. Renunțarea la comandă trebuie anunțată la adresa formetorturi@gmail.com . Returnarea comenzii se va face  în aceeași perioadă de 10 zile, numai dacă aceasta este in condiții perfecte, inclusiv ambalajul sau accesorille aferente.
Produsele folosite nu se pot returna. Taxele de transport pentru retur se plătesc de client.

Factură și chitanță

În cazul livrării către persoane fizice, în colet se va afla factura fiscală, iar Fan Courier sau Poșta Romana va elibera chitanța pentru încasarea contravalorii mărfii.

În cazul livrării către persoane juridice, în colet se va afla factura fiscală, iar Fan Courier sau Poșta Romana va elibera chitanța pentru încasarea contravalorii mărfii.

 


Orar

Luni - Vineri 09.00-17.00

Sâmb - Dum ÎnchisTelefon:0736582669

Contactati-ne

Visitors Counter

: 02897

: 43566